Nzoom_albinaNzoom_albinaNzoom_albina
18.1 C
Pristina
13/08/2022

Je në lidhje? Këto pyetje mos gabo t’i bësh kurrë

Kur filloni një lidhje të re, entuziazmi është shumë i lartë e po ashtu edhe interesi për të njohur çdo detaj nga jeta e tyre.

A e keni pyetur ndonjëherë të dashurën se sa partnerë ka pasur para jush?

Nëse jo keni bërë gjënë e duhur, nëse po… keni marrë përsipër një risk.

Studiuesit rekomandojnë që kurrë të mos e bëni këtë pyetje, numri i partnerëve s’ka rëndësi nëse si dini rrethanat. Numri i vogël i nuk do të thotë se seksi është më i sigurt.

Fare lehtë mund të mos tregojë të vërtetën.

Çfarëdo përgjigje të merrni, sërish do bëni pyetjet që do t’ju torturojnë: “Si? Pse?

A ishte më i mirë?” dhe kur flitet rreth isha-ve, gjasat që një lidhje të zgjasë, janë të vogla. /nzoom.biz/

- Reklama -spot_imgspot_img

Lajmet e fundit

Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here