spot_img
12.2 C
Pristina
29/05/2024

E dimë që dhemb, por ja pse duhet të hiqni ish-in nga rrjetet sociale

Është e turpshme të përmendet publikisht, por pas një ndarjeje, u fiksova me idenë se lidhja nuk kishte mbaruar se ai nuk më kishte hequr nga miqtë në Facebook.

Nuk kishte rëndësi që kishte thënë: “Mbaruam” dhe u largua përgjithmonë nga jeta ime pa asnjë ceremoni.

•Do të frenojë dëshirën për të kontaktuar

Sapo të largohen nga mendja, ka pak gjasa të doni t’i kontaktoni. Nëse janë aty para jush, është e lehtë të arsyetoni se duhet të dërgoni mesazhe për të përmendur diçka që po ndodh në jetën e tyre. Kur është më e shëndetshme të mos mbash kontakte, tundimi për të komentuar kur postojnë për personin e ri që po shohin mund të bëhet i madh.

•Do të përshpejtojë shërimin tuaj

Mungesa e kujtimeve të vazhdueshme e bën më të lehtë për ju të shikoni brenda, të shëroheni nga ndarja. Për t’u shëruar, duhet më pak nga ish-i juaj, jo më shumë. Nëse qëndroni “miq” ose vazhdoni t’i ndiqni, po e nxirrni procesin për ta kapërcyer vërtet atë.

•ju bën më misterioz (gjithmonë një gjë e mirë)

Nëse jeni duke flirtuar me përpjekjen për të rikthyer ish-in, dijeni se marrja e gjelit të detit dhe fshirja e tyre e bën më të vështirë për ta që të shikojnë profilin për të zbuluar si po i’a kaloni. Nëse nuk jeni “miq”, ata nuk mund të shikojnë “jetën tuaj të lumtur” të kuruar me kujdes dhe të nxjerrin përfundimin nëse duhet apo nuk duhet t’ju kontaktojnë.

Fshirja e tyre heq mundësinë të marrin një “rregullim” për të parë informacionin tuaj, por duke mos thënë përshëndetje.

Në këtë mënyrë, nëse ish-i juaj do të kontaktojë, ata do ta bëjnë këtë sepse duan.

Nuk është si rezultat i fushatës suaj për t’i treguar botës si po i’a kaloni ose sepse përditësimi i statusit tuaj nga e enjtja e kaluar i shkaktoi ato. /nzoom.biz/

spot_img
LAJMET E FUNDIT
Related news