spot_img
13.6 C
Pristina
29/05/2024

‘Illyrian Castle’, restaurant ndryshe ku tryeza shtrohet vetem per ty

Njëvend krejtësisht ndryshe nga ato qëmund t’i keni parë.

Bëhet fjalëpër Illyrian Castle, shkruan nzoom.biz.

Restaurant me vecantitëunike qëka hapur derën për klientët e tyre qëjanënënumër.

Portali nzoom.biz sonte ju njeh me përparësitëe këtij vendi tëbukur qëka filluar tëfunksionojëpak muaj mëparë.

Kush nuk do tëdëshironte njëushqim tëtillë?

Birrëe shpisëme përbërës qënuk e keni shijuar askund tjetër dhe jo vetëm.

Illyrian Castle dallohet po ashtu me lëngun unik qëposedojnëe qëështëkombinimi i aronisë, mollës, dredhëzës, frutave tëmalit dhe vishnjes.

Vizitoni Illyrian Castle Restaurant dhe natyrisht se do tëbindeni për cilësinëe ushqimit qëvjen direkt prej tokës e nësofrën tuaj.

Sapo t’i shihni këto pamje do tëbëni rezervim dhe ne u’a lehtësojmëkëtëmetodëduke ju dhënëkontaktet e tyre.

Elegancëdhe komoditet e cila sigurisht ka për tëqenëeksperiencëe paharruar për ju dhe familjen tuaj.

Illyrian Castle – Bukë, kripëe zemër. /nzoom.biz/

(Artikull sponzorizues)

 

spot_img
LAJMET E FUNDIT
Related news